„Paruošta Kepti“ - viščiukų broilerių petukai Teriyaki marinate
- Aprašymas: viščiukų broilerių petukai Teriyaki marinate. Iš Japonijos kilęs padažas leis ir Jums paskanauti tolimųjų rytų skonio. Paruošti galima orkaitėje, keptuvėje arba griliuje.
- Produkto svoris: 500 g.
- Laikymo sąlygos: -2 – (+4) C
- Pakavimo būdas: vakuumas.
- Galiojimo terminas (paros): 9.
Paruošimas: Prieš vartojimą termiškai apdoroti. Paruošto
produkto vidinė temperatūra turi siekti ne mažiau kaip 75˚C.
1. Paruošimo būdas: nuimkite popierinę pakuotės dalį ir su
kepimo maišu įdėkite į orkaitę. Rekomenduojame kepti iki
180°C įkaitintoje elektrinėje orkaitėje nenaudojant oro
cirkuliacijos ar grilio funkcijos apie 35 min. Norėdami, kad
produktas labiau apkeptų, po 20 min. prakirpkite kepimo
maišą ir kepkite dar apie 15 min. Dėmesio! Netinka kepti
dujinėse orkaitėse.
2. Paruošimo būdas: produktą išimkite iš popierinės pakuotės bei kepimo maišo ir kepkite keptuvėje apie 20 min.
Rekomenduojame keptą petuką skanauti su naminiu teriyaki padažu. Jums reikės: 60 g sojos padažo, 30 g cukraus, 1 v. š. 9% acto, 1 v. š. aliejaus, 1 v. š. sweet chilli padažo, 1 a. š. česnako miltelių, 0,5 a. š. malto imbiero, Druskos, pipirų, 1 a. š. krakmolo.
Visus ingredientus pakaitinkite kol padažas sutirštės. Štai iš viskas, mėgaukitės nuostabiu deriniu!
Ypatingas Teriyaki marinatas
Aukščiausios rūšies žaliava ir ingredientai
Paprasta, greita ir skanu