LT

Makaronų apkepas

Icon x 4
Icon ~ 20min
Icon

Ingredientai

  • makaronai 400 g.
  • saliami dešra ar servilatas 100 g.
  • tarkuoto sūrio 100 g.
  • kečiupo pagal skonį
  • grietinėlės pagal skonį
  • orimų daržovių: pomidorų, paprikų ar morkų pagal skonį
Icon

Paruošimas

Išvirti makaronus, sudėti į kepimo indą ir suberti pjaustytas daržoves. Apdėti saliami griežinėliais. Sumaišyti kečiupą, grietinėlę ir supilti į kepimo indą. Pašauti į 180 laipsnių įkaitintą ir kepti apie 30 minučių. Likus 5 minutėms padengti tarkuotu sūriu. 

 

P.S. Rekomenduojame rinktis „Pro Natura“ linijos servilatą, kadangi kepant apkepą nesusidarys kancerogeninės medžiagos. „Pro Natura“ gamyboje nėra naudojami konservantai bei nitritinė druska, todėl apdorojant produktą aukštoje temperatūroje, kancerogeninės medžiagos nepasigamina.

Icon
Atgal į sąrašą